Pravila i uslovi


PRAVILA KORIŠĆENJA SAJTA IDEALNE NEKRETNINE

Vlasnik sajta: Reklamna agencija Anubis, Beograd

Korišćenjem bilo kog dela internet sajtawww.idealnenekretnine.rs(u daljem tekstu:„sajt“) korisnici automatski prihvataju sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su redovnim korišćenjem sajta u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima i da ih u potpunosti razumeju i prihvataju. Ni jedan deo sajta ne može se koristiti u nemoralne, neetičke i nezakonite svrhe. Svi korisnici imaju pravo da koriste sadržaje sajta ukoliko ne krše pravila korišćenja. Pristup sajtu i svim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Sve sadržaje korisnici koriste na sopstvenu odgovornost, te se sajt ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

SADRŽAJI

Sajt objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Sajt se sastoji od sopstvenih sadržaja i sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na spoljne internet strane. Linkovi se objavljuju u dobroj nameri. Za sadržaje kojima se preko linkova pristupa, sajt ne odgovara.

OGLAŠAVANJE

Korisnici sajtakoji postavljaju oglase, fotografije, komentare i ostali materijal (u daljem tekstu: „sadržaj“), imaju obavezu da obezbede tačnost i istinitost podataka koje objavljuju. Celokupan sadržaj koji je objavljen na sajtu, predstavlja isključivo odgovornost fizičkog ili pravnog lica koje je taj sadržaj postavio, što znači da je korisnik u potpunosti odgovoran za sav sadržaj koji je objavio. U sadržaju oglasa nije dozvoljeno oglašavati kompanije ili lica iz bilo koje oblasti, kao ni postavljanje drugog oglasnog materijala, osim ako korisnik nije drugačije dogovorio sa vlasnikom sajta u pisanom ugovoru.Oglasi koji u sebi sadrže linkove do drugih sajtova, a koji se bave oglašavanjem nekretnina ili sličnog sadržaja, biće uklonjeni sa sajta. Oglasi koji nisu u skladu sa Zakonom o oglašavanju, biće uklonjeni sa sajta.

AUTORSKA PRAVA

Sajt ne poseduje autorska prava na agregirane sadržaje: vesti, saopštenja i informativni tekstovi koji su preuzeti sa drugih stranica. Sajt polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i svako neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole, smatraće se kršenjem autorskih prava. Sajt se obavezuje da će za preuzete sadržaje jasno navoditi izvor i autora, ukoliko je isti poznat. Ukoliko smatrate da je sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

PRIVATNOST

Sajt garantuje svim korisnicima za sigurnost podataka koji se ostavljaju (registracija na sajtu, ostavljanje ličnih podataka, slanje upita i slično) prema Zakonu o bezbednosti ličnih podataka. Podaci se neće koristiti u druge svrhe i neće biti ustupani trećim licima, osim u slučajevima teškog kršenja pravila sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Podaci o korisniku mogu biti prosleđeni trećem licu (pravnom  ili fizičkom) samo ukoliko korisnik isto odobri.Prikupljene podatke sajt može koristiti za vlastitu evidenciju i istraživanja, a u svrhu poboljšanja rada sajta i pružanju što boljih i kvalitetnijih sadržaja korisnicima.

IZMENE

Sajt zadržava sva prava izmene pravila korišćenja, bez najave. Korisnici se obavezuju da se redovno informišu o eventualnim promenama, te se smatra da su korisnici adekvatno upoznati i saglasni sa svim odredbama korišćenja sajta.

Beograd, Jun 2016.